13 найкращих мовних шкіл в Саламанка в 2024 році (від 1582 ₴)

Нещодавно розглянули школи іспанської мови в Саламанка

Colegio de España

Я підвищив свій рівень іспанської буквально за місяць. Вчителі – першокласні, тому беруть участь у моєму навчанні, дають усе можливе, щоб допомогти, підтримати та покращити. Вони настільки заангажовані, і у них було чудове відчуття, як сплітати... more

Colegio de España

Colegio de Espana дуже доступний і відповідає нашим очікуванням. Єдиний негативний момент, який є обов’язком школи – це маленька дитина, а заклад цілком придатний more


Іспанську ТИПИ КУРСІВ

Який саме тип курсу іспанську мови ви шукаєте?

Загальний

Загальні курси іспанської мови

Загальні курси іспанської мови для дорослих, які хочуть покращити своє мовлення, сприйняття на слух, читання та писання іспанську мовою. Більшість курсів для дорослих від 16 років. 2 - 48-тижневі інтенсивний курси доступні. Більшість курсів - в середньому 30 уроків на тиждень.

Для дітей

Курси іспанської мови для дітей

Курси іспанської мови для дітей ідеально підходить для дітей віком від 4 до 12 років і підлітків від 13 до 18 років, які хочуть вчити іспанську влітку. 4 - 8-тижневі курси для дітей доступні з червня по серпень.

Підготовка до іспиту

Підготовчі курси до тесту з іспанської мови

Курси з підготовки до тесту з іспанську мови призначені для студентів, які хочуть підготуватися до тесту зі знання іспанську мови для поліпшення перспектив працевлаштування або вступу до університету.

Бізнес

Бізнес курси іспанської мови

Персональні бізнес-уроки іспанської мови для ділових людей і професіоналів, які хочуть вивчати іспанську мову як можна швидше з орієнтованими уроками та приватним вчителем іспанської мови.

Підготовка вчителів

Курси по підготовці вчителів іспанської мови

Курси для вчителів іспанської для викладачів, зацікавлених у викладанні іспанської мови за кордоном. Існує величезний попит на кваліфікованих викладачів іспанської мови по всьому світу та можливість працевлаштування майже в кожній країні по всьому світу.

Професійні

Професійні курси іспанської мови

Професійні курси іспанської мови для професіоналів, які хочуть вивчати іспанську мову в конкретних областях, таких як бізнес, медицина, юриспруденція, авіація та гостинність.

За спеціальністю

Курси іспанської мови за спеціальністю

Спеціальні курси іспанської мови для тих, хто хоче вивчати іспанську мову і взяти участь у заходах, таких як спорт, мистецтво, продукти харчування та багато іншого.