6 найкращих мовних шкіл в Кадісі в 2024 році (від 904 ₴)

Нещодавно розглянули школи іспанської мови в Кадісі

Spanish in Cadiz

Ранкові заняття мені дуже подобалися, післяобідні (кл. 12 - 13.30) трохи менше. Це стосується і вчителів. Але в цілому навчання було хорошим. Розмір кімнати та кількість студентів були хорошими. Я був дуже розчарований заняттями після школи.... more

Spanish in Cadiz

Приємні та мотивовані викладачі. Відкрита та дружня атмосфера. дуже хороші заняття. відмінне проживання. more


Іспанську ТИПИ КУРСІВ

Який саме тип курсу іспанську мови ви шукаєте?

Загальний

Загальні курси іспанської мови

Загальні курси іспанської мови для дорослих, які хочуть покращити своє мовлення, сприйняття на слух, читання та писання іспанську мовою. Більшість курсів для дорослих від 16 років. 2 - 48-тижневі інтенсивний курси доступні. Більшість курсів - в середньому 30 уроків на тиждень.

Для дітей

Курси іспанської мови для дітей

Курси іспанської мови для дітей ідеально підходить для дітей віком від 4 до 12 років і підлітків від 13 до 18 років, які хочуть вчити іспанську влітку. 4 - 8-тижневі курси для дітей доступні з червня по серпень.

Підготовка до іспиту

Підготовчі курси до тесту з іспанської мови

Курси з підготовки до тесту з іспанську мови призначені для студентів, які хочуть підготуватися до тесту зі знання іспанську мови для поліпшення перспектив працевлаштування або вступу до університету.

Бізнес

Бізнес курси іспанської мови

Персональні бізнес-уроки іспанської мови для ділових людей і професіоналів, які хочуть вивчати іспанську мову як можна швидше з орієнтованими уроками та приватним вчителем іспанської мови.

Підготовка вчителів

Курси по підготовці вчителів іспанської мови

Курси для вчителів іспанської для викладачів, зацікавлених у викладанні іспанської мови за кордоном. Існує величезний попит на кваліфікованих викладачів іспанської мови по всьому світу та можливість працевлаштування майже в кожній країні по всьому світу.

Професійні

Професійні курси іспанської мови

Професійні курси іспанської мови для професіоналів, які хочуть вивчати іспанську мову в конкретних областях, таких як бізнес, медицина, юриспруденція, авіація та гостинність.