SHG Geneva

Route de Peney, 2, Vernier, Geneve 1214, Switzerland
courses

Всі курси

school
photos

Фото

  • Будівництво SHG Geneva 1/11
  • Вхід SHG Geneva 2/11
  • Клас SHG Geneva 3/11
  • Клас SHG Geneva 4/11
  • Бібліотека SHG Geneva 5/11
  • Коридор SHG Geneva 6/11
  • Клас SHG Geneva 7/11
  • Загальна кімната SHG Geneva 8/11
  • Загальна кімната SHG Geneva 9/11
  • Classes at SHG Geneva 10/11
  • City of Женева 11/11
visa

Допомога в отриманні візи

Ми не можемо подавати заявку на візу від імені студентів. Однак, школа може надати вам всі документи, необхідні для підтримки вашої візи.

Повідомлення про зарахування буде надіслано на вашу домашню адресу безкоштовно. Якщо ви бажаєте отримати свої документи експрес доставкою, потрібно сплатити Fr. 50 коли зареєструєтесь.

Авіаквитки і трансфери

Please note that we do not book flights for our students. If you are researching airfare costs, we recommend using Kayak.com, a search engine that lets you compare flight options from your home country to Женева based on your budget, schedule and preferences.

Страхування подорожей

Навчання за кордоном без зайвих переживань з медичним страхуванням та страхуванням особистих речей Language International. При бронюванні курсу з нами, Ви можете вибрати придбати міжнародний план страхування, який охоплює не тільки витрати на охорону вашого здоров'я, а й передбачає втрату ваших особистих речей. Ви повинні забронювати страхування заздалегідь, коли реєструєтесь.

Дізнайтеся більше про нашу схему страхування »

Читати більше...
map

Карта

Route de Peney, 2
Vernier
Geneve 1214
Switzerland

Розташування

SHG Geneva навчає студентів ставати майбутніми лідерами в сфері гостинності. Наша школа інтернаціональна, вона об'єднує студентів з усього світу, і ми прагнемо підготувати їх до того, щоб вони стали менеджерами або директорами в розкішних готелях. SHG Geneva пропонує дві програми: BBA в сфері готельного та туристичного менеджменту за 3 роки (включаючи 2 роки досвіду роботи) і MBA в готельному і туристичному менеджменті за 18 місяців (включно з 12 місяців досвіду роботи).

Наша концепція в SHG полягає в тому, щоб поєднувати академічні курси в нашому кампусі в Женеві з практичними курсами в розкішних готелях Женеви. Крім того, щорічно кожен студент повинен буде проходити 6-місячне стажування, яке проводить SHG Geneva. Тому в кінці програми кожен учень стає експертом в сфері гостинності завдяки величезним навичкам, набутим в школі, і дивовижному досвіду роботи в розкішних готелях, які співпрацюють з SHG Geneva.

Конкурентна перевага SHG Geneva полягає в якості нашого навчання, ми піклуємося про деталі, а наша система управління настільки добре влаштована, що кожен студент готується і отримує поради кожен день для досягнення успіху. Дізнайтеся докладніше про всі наші програми, пропоновані в SHG Geneva, такі як ступені BBA і MBA.

Курси проводяться лише англійською мовою. Курси англійської доступні до початку навчання.

questions

Питання та відповіді

Маєте запитання? Отримайте відповіді від співробітників школи і попередніх студентів.

Ask a question

"Can I apply with a proof of english from my highschool that shows I have taken all my courses in english for the last 3 years? Instead of taking the IELTS"

Tsion Abiy, сутдент з Ethiopia
Giselle Talampas, SHG Geneva school representative (Admissions Manager)

Dear Sir/Madam,

Greetings from SHG Geneva!

The IELTS test is not mandatory at SHG. If you're eligible to join the university, you will be given a Skype Interview Schedule and your English will be tested during this time. Though, I would suggest that you take the IELTS because the Swiss Embassy might require this for your visa processing. If you do not need to obtain a visa to study in Switzerland then it won't be a problem.

If you have further questions, please email us directly at [email protected]

I hope to hear from you soon.

Best Regards,

Giselle Talampas
Admissions Manager

SHG Swiss Hospitality Group
2 Route de Peney
Case Postale 678
CH-1214 Vernier - Switzerland
Tel: +41 (0) 22 518 72 90
Email: [email protected]

Part of Swiss Hospitality Group (SHG)

Swiss Education - Swiss Hospitality - Swiss Quality

Чи було це корисно? Так
Показати ціни