Rossall School

Rossall School, Fleetwood,, Fleetwood, Lancashire FY7 8JW, UK
courses

Всі курси

Rossall School пропонує наступні типи курсів:

починається о
51753 ₴
school
photos

Фото

  • Rossall School 1/5
  • Rossall School 2/5
  • Rossall School 3/5
  • Rossall School 4/5
  • Rossall School 5/5
housing

Житло

Rossall School пропонує наступні типи проживання:
student-residence

Гуртожиток - Одномісний номер - Сніданок, обід і вечеря

Не підтримується
щотижнево

Student residence (on-campus) - Single-person room - Breakfast, lunch, and dinner

Тип помешкання: Гуртожиток (на кампусі)
Тип номера: Одномісний номер
Харчування: Сніданок, обід і вечеря (1 їжа на тиждень)
Наявність: січень - грудень
День приїзду: неділя, в будь-який час
День від'їзду: Субота, в будь-який час
Не підтримується
Whilst at Rossall School students will live in comfortable single or double rooms in one of our suprevised boarding houses. Each House has a comfortable living space where students can relax and socialise. The day room contains a TV, DVD player and games facilities.
visa

Допомога в отриманні візи

Ми не можемо подавати заявку на візу від імені студентів. Однак, школа може надати вам всі документи, необхідні для підтримки вашої візи.

Якщо ви навчаєтесь у Великобританії понад 11 місяців, ви отримаєте ідентифікаційний номер, так зване Підтвердження про Зарахування на Навчання (CAS), який вам потрібно представити посольству Великобританії разом з Генеральним додатком Судентської Візи. Студенти, які успішно забронювали мовний курс і виплатили всі необхідні збори будуть отримувати CAS від . Будь ласка, зверніть увагу, закон Великобританії передбачає, що CAS може бути видано тільки тим студентам, які мають намір продовжувати вивчення англійської мови більше 11 місяців.

Якщо ви навчаєтесь у Великобританії протягом 11 місяців або менше, ви повинні подати заявку на спеціальну гостьову візу, як називається студентською гостьовою візою. Будучи студентом-гостем, ви не зможете працювати неповний робочий день під час навчання. Якщо ви плануєте вчитися у Великобританії протягом 11 місяців або менше, запрошення буде безкоштовно надіслано на вашу домашню адресу поштою. Якщо ви хочете отримати ваші документи експрес доставкою, потрібно сплатити £ 50 при реєстрації.

Дізнайтеся більше про отримання британської візи »

Авіаквитки і трансфери

Please note that we do not book flights for our students. If you are researching airfare costs, we recommend using Kayak.com, a search engine that lets you compare flight options from your home country to Флітвуд based on your budget, schedule and preferences.

Страхування подорожей

Навчання за кордоном без зайвих переживань з медичним страхуванням та страхуванням особистих речей Language International. При бронюванні курсу з нами, Ви можете вибрати придбати міжнародний план страхування, який охоплює не тільки витрати на охорону вашого здоров'я, а й передбачає втрату ваших особистих речей. Ви повинні забронювати страхування заздалегідь, коли реєструєтесь.

Дізнайтеся більше про нашу схему страхування »

Читати більше...
map

Карта

Rossall School, Fleetwood,
Fleetwood
Lancashire FY7 8JW
UK

Розташування

Як до нас дістатися
ЛІТАКОМ
Міжнародні аеропорти Ліверпуля і Манчестера знаходяться в 1 годині їзди, з регулярними авіарейсами по Великій Британії, Європі і міжнародних напрямках.

ТРАМВАЄМ
У трамвайної лінії Блекпула і Флітвуда є численні зупинки вздовж берегової лінії, з зупинкою біля Россалл Скул, що знаходиться прямо навпроти нашого головного входу.

АВТОМОБІЛЕМ
Школа Россалл Скул розташована на мальовничій прибережній ланкаширській дорозі, розташованій між Флітвудом і Клівлі на A587.

ВІД М6 НА ПІВДЕНЬ
Потрібно виїхати на розв'язку 32 і приєднатися до M55. Покиньте M55 на розв'язці 3 та приєднайтеся до A585 в напрямку Флітвуда. Їдьте по A585 протягом близько 10 миль і поверніть наліво на B5409 Rossall Lane. Продовжуйте рух до Т-подібного перехрестя, і наш вхід буде прямо навпроти Бродвею A587.

ВІД М6 НА ПІВНІЧ
Вийдіть на розв'язку 33 та приєднайтеся до A6 в напрямку Гарстанг. Їдьте по А6 протягом близько 7 миль і поверніть праворуч на A586 в напрямку узбережжя. Продовжуйте їхати ще 7 миль та приєднайтеся до A585 в напрямку Флітвуда. Проїхавши 6,5 миль, поверніть наліво на B5409 Rossall Lane. Продовжуйте рух до Т-подібного перехрестя, і наш вхід буде прямо навпроти Бродвею A587.

ПО ПРИБУТТІ
Автомобільна стоянка доступна біля головного входу, праворуч від вас. Потім відвідувачам пропонується пройти безпосередньо до приймальні.

questions

Питання та відповіді

Маєте запитання? Отримайте відповіді від співробітників школи і попередніх студентів.

Ask a question
Показати ціни