Oxford Summer Courses

Sidney St, Cambridge, England CB2 3HU, UK
courses

Всі курси

Oxford Summer Courses пропонує наступні типи курсів:

починається о
221608 ₴

починається о
221608 ₴

починається о
221608 ₴

починається о
221608 ₴

починається о
221608 ₴

починається о
221608 ₴

починається о
221608 ₴

починається о
221608 ₴

починається о
221608 ₴

починається о
221608 ₴

починається о
221608 ₴

починається о
221608 ₴
school
photos

Фото

  • Гуртожиток запропонований Oxford Summer Courses 1/11
  • Гуртожиток запропонований Oxford Summer Courses 2/11
  • Гуртожиток запропонований Oxford Summer Courses 3/11
  • Гуртожиток запропонований Oxford Summer Courses 4/11
  • Вхід Oxford Summer Courses 5/11
  • Oxford Summer Courses 6/11
  • Oxford Summer Courses 7/11
  • Oxford Summer Courses 8/11
  • Oxford Summer Courses 9/11
  • Oxford Summer Courses 10/11
  • Oxford Summer Courses 11/11
housing

Житло

Oxford Summer Courses пропонує наступні типи проживання:
student-residence

Гуртожиток - кімната на двох - Сніданок і вечеря

Не підтримується
щотижнево

Student residence (on-campus) - 2-person shared room - Breakfast and dinner

Віковий діапазон: 13 - 24 роки
Адреса: Sidney St, Cambridge CB2 3HU, United Kingdom
Розташування: In the city center of Кембридж
Тип помешкання: Гуртожиток (на кампусі)
Тип номера: кімната на двох
Харчування: Сніданок і вечеря (14 разів на тиждень)
Послуги: Пральня, телефон, бездротовий доступ до Інтернету, безкоштовний інтернет, килимове покриття, паркет, опалення, цілодобовий консьєрж, і сад
Відстань до школи: 5 хвилин на walk
Наявність: січень - грудень
День приїзду: неділя, в будь-який час
День від'їзду: Субота, в будь-який час
Не підтримується
If you are aged 16-17 or 18-24 you will stay at the beautiful Sidney Sussex College in single rooms occupied by students during term time. It occupies a secure site in the heart of Cambridge’s centre. Sidney Sussex was founded in 1596 on the site of a Franciscan friary, and has educated great minds including Oliver Cromwell, who ruled England as a Parliamentarian after the Civil War (1642-1651).The college is also credited with providing many of the mathematicians for the code breaking triumphs at Bletchley Park during World War II. Sidney Sussex remains a thriving, world-leading academic community to this day.

If you are aged 13-15 you will stay at Fitzwilliam College, in modern single rooms occupied by students during term time. It occupies a safe, modern and spacious site about a mile from Cambridge’s centre. Founded in 1869 it has educated great minds including six Nobel Prize winners, with the economist Josef Stiglitz and the first Prime Minister of Singapore Lee Kuan Yew amongst them. The modern college site is also centred around a beautiful Grade II regency manor house owned by the Darwin family. Fitzwilliam remains a thriving, internationally diverse college steeped in history and is a great base for our students to expand their minds and explore Cambridge this summer.
visa

Допомога в отриманні візи

Ми не можемо подавати заявку на візу від імені студентів. Однак, школа може надати вам всі документи, необхідні для підтримки вашої візи.

Якщо ви навчаєтесь у Великобританії понад 11 місяців, ви отримаєте ідентифікаційний номер, так зване Підтвердження про Зарахування на Навчання (CAS), який вам потрібно представити посольству Великобританії разом з Генеральним додатком Судентської Візи. Студенти, які успішно забронювали мовний курс і виплатили всі необхідні збори будуть отримувати CAS від . Будь ласка, зверніть увагу, закон Великобританії передбачає, що CAS може бути видано тільки тим студентам, які мають намір продовжувати вивчення англійської мови більше 11 місяців.

Якщо ви навчаєтесь у Великобританії протягом 11 місяців або менше, ви повинні подати заявку на спеціальну візу відвідувача називається Студентською Гостьовою візою. Будучи студентом-гостем, Ви не зможете працювати неповний робочий день під час навчання. Якщо ви плануєте вчитися у Великобританії протягом 11 місяців або менше, запрошення буде надіслано на ваш домашній адресу поштою безкоштовно для вас.

Дізнайтеся більше про отримання британської візи »

Авіаквитки і трансфери

Please note that we do not book flights for our students. If you are researching airfare costs, we recommend using Kayak.com, a search engine that lets you compare flight options from your home country to Кембридж based on your budget, schedule and preferences.

Страхування подорожей

Навчання за кордоном без зайвих переживань з медичним страхуванням та страхуванням особистих речей Language International. При бронюванні курсу з нами, Ви можете вибрати придбати міжнародний план страхування, який охоплює не тільки витрати на охорону вашого здоров'я, а й передбачає втрату ваших особистих речей. Ви повинні забронювати страхування заздалегідь, коли реєструєтесь.

Дізнайтеся більше про нашу схему страхування »

Читати більше...
map

Карта

Sidney St
Cambridge
England CB2 3HU
UK

Розташування

На Оксфордських літніх курсах ми віримо в краще. Кращих вчителів, кращу обстановку і кращі враження. Якщо ви хочете, щоб ваше літо запам'яталося вам назавжди, розтягуючи і зміцнюючи враження - ви потрапили за адресою.
Ми обидвоє - випускники Оксфорда. Ми організували Оксфордські літні курси, тому що ми займаємося університетом і містом - і ми сповнені рішучості поділитися магією Оксфорда зі світом. Ми пишаємося тим, що об'єдналися з Кембриджем в 2017 році, створивши всесвітньо відомий дует «Оксбридж». Хоча ми й не є частиною університету, Оксфорд знаходиться в центрі всього, що ми робимо. Він формує те, чого ми вчимо, як ми це робимо і де.
Учіться разом із нами, і вам будуть викладати Оксфордські вчені. Ви будете жити на території Оксфордського коледжу. І ви познайомитеся з всесвітньо відомою системою навчання в Оксфорді. Що вирізняє літні курси в Оксфорді, так це те, що ми не займаємося з великими класами і великими групами. Уроки - це те, на чому заснований Оксфорд, і це те, до чого ми прагнемо. Наші викладачі присвячують своє життя дослідженням і викладанню, але влітку вони люблять ділитися своєю пристрастю зі студентами, які хочуть дізнатися більше про їх предмет.

Хоча і це ще не все. У вас буде час зустрітися зі студентами-однодумцями, прогулюючись по річці Темзі або оглядаючи стародавнє місто. Ми вечеряємо в наших улюблених ресторанах щовечора (крім п'ятничного урочистого банкету в їдальні коледжу), так що до кінця вашого перебування ви дізнаєтеся про все найкраще, що може запропонувати місто. За межами міста, яке ви назвете своїм домом, ми здійснюємо поїздки на п'єси Шекспіра, в англійські замки і музеї, а також збираємося послухати музику в Королівському Альберт-Холі.

Ми заснували Оксфордські літні курси в 2010 році, тому що ми любимо Оксфорд і його соціальну і академічну різноманітність. Ми виросли з невеликої організації до акредитованого BAC постачальника короткострокових курсів. Протягом семи років ми прийняли понад 1500 студентів з усього світу. Багато з наших колишніх студентів зараз вивчають предмет, який вони проходили на літніх курсах Оксфорда, в британських університетах, включаючи Оксфорд і Кембридж. В Оксфорді багато літніх шкіл, але ми вважаємо, що наша - найкраща, бо ми - колишні студенти Оксфорда, які добре знають місто, університет і те, що насправді означає бути студентом в Оксфорді. Ми хочемо поділитися з вами нашими знаннями і досвідом - приєднуйтеся до нас і зробіть своє літо незабутнім.

questions

Питання та відповіді

Маєте запитання? Отримайте відповіді від співробітників школи і попередніх студентів.

Ask a question
Показати ціни