Inter-Link Language Centre

-16-07, Block B, Unit 6-7, Megan Avenue 2, Jalan Yap Kwan Seng, Kuala Lumpur, W.P. KUALA LUMPU 50450, Malaysia
courses

Всі курси

Inter-Link Language Centre пропонує наступні типи курсів:

починається о
20920 ₴

починається о
57863 ₴

починається о
57863 ₴

починається о
57863 ₴

починається о
57863 ₴

починається о
57863 ₴
school
photos

Фото

  • Inter-Link Language Centre 1/1
visa

Допомога в отриманні візи

Ми не можемо подавати заявку на візу від імені студентів. Однак, школа може надати вам всі документи, необхідні для підтримки вашої візи.

Повідомлення про зарахування буде надіслано на вашу домашню адресу безкоштовно. Якщо ви бажаєте отримати свої документи експрес доставкою, потрібно сплатити RM 1,000 коли зареєструєтесь.

Авіаквитки і трансфери

Please note that we do not book flights for our students. If you are researching airfare costs, we recommend using Kayak.com, a search engine that lets you compare flight options from your home country to Куала-Лумпур based on your budget, schedule and preferences.

Страхування подорожей

Навчання за кордоном без зайвих переживань з медичним страхуванням та страхуванням особистих речей Language International. При бронюванні курсу з нами, Ви можете вибрати придбати міжнародний план страхування, який охоплює не тільки витрати на охорону вашого здоров'я, а й передбачає втрату ваших особистих речей. Ви повинні забронювати страхування заздалегідь, коли реєструєтесь.

Дізнайтеся більше про нашу схему страхування »

Читати більше...
map

Карта

-16-07, Block B, Unit 6-7, Megan Avenue 2, Jalan Yap Kwan Seng
Kuala Lumpur
W.P. KUALA LUMPU 50450
Malaysia

Розташування

Мовний центр Inter-Link розташований недалеко від центру знаменитого місця в Куала-Лумпурі. Це всього в 20 хвилинах їзди від Букіт Бінтанг, який привертає увагу багатьох іноземців в Малайзії. Ми знаходимося в 5 хвилинах ходьби від університету Тунку Абдул Рахман, в дуже розслаблюючій обстановці, в якій багато іноземних студентів вважають за краще зупинятися завдяки розумній платі за проживання.

questions

Питання та відповіді

Маєте запитання? Отримайте відповіді від співробітників школи і попередніх студентів.

Ask a question
Показати ціни