Eszett Business Language Services

Av. Jose Silva de Azevedo Neto 200, O2 Corporate&Offices, Bloco 7 Ecology, Sala 22775-056 Barra da Tijuca 217, Rio de Janeiro –RJ – Brasil, Rio de Janeiro, Rio de Janeiro 22775-056, Brazil
courses

Всі курси

Eszett Business Language Services пропонує наступні типи курсів:

починається о
48954 ₴

починається о
59505 ₴

починається о
116478 ₴

починається о
167121 ₴
school
photos

Фото

  • Клас Eszett Business Language Services 1/5
  • Office 2/5
  • Клас Eszett Business Language Services 3/5
  • Будівництво Eszett Business Language Services 4/5
  • Клас Eszett Business Language Services 5/5
visa

Допомога в отриманні візи

Ми не можемо подавати заявку на візу від імені студентів.

Авіаквитки і трансфери

Please note that we do not book flights for our students. If you are researching airfare costs, we recommend using Kayak.com, a search engine that lets you compare flight options from your home country to Ріо-де-Жанейро based on your budget, schedule and preferences.

Страхування подорожей

Навчання за кордоном без зайвих переживань з медичним страхуванням та страхуванням особистих речей Language International. При бронюванні курсу з нами, Ви можете вибрати придбати міжнародний план страхування, який охоплює не тільки витрати на охорону вашого здоров'я, а й передбачає втрату ваших особистих речей. Ви повинні забронювати страхування заздалегідь, коли реєструєтесь.

Дізнайтеся більше про нашу схему страхування »

Читати більше...
map

Карта

Av. Jose Silva de Azevedo Neto 200, O2 Corporate&Offices, Bloco 7 Ecology, Sala 22775-056 Barra da Tijuca 217, Rio de Janeiro –RJ – Brasil
Rio de Janeiro
Rio de Janeiro 22775-056
Brazil

Розташування

ESZETT міжнародна мовна школа, заснована у 2011 р. у Ріо-де-Жанейро. Ми пропонуємо приватні уроки та інші послуги з вивчення іноземних мов на 5 континентах, створюючи інноваційні освітні рішення для Вас та Вашої компанії.

В даний час Eszett працює у понад 30 країнах світу, викладаючи такі мови: англійська, німецька, португальська, іспанська, французька, італійська, шведська, норвезька, фінська, урду, польська, тагальська, африкаанс, амхарська, японська, китайська (мандарин), російська та інші.

Ефективне навчання сьогодні означає навчання на індивідуальних заняттях або у малих групах. Методику та викладачів обирають згідно з конкретними потребами кожного учня в залежності від віку, рівня володіння тією чи іншою мовою, особистих цілей, сфери діяльності, а також доступності навчання вдома або на певному об’єкті. Ми пропонуємо «змішане навчання», яке включає у себе роботу з цифровими мультимедійними пристроями, що доповнюють зміст навчального матеріалу.

Завдяки багаторічному досвіду у сфері освіти, ми створили міжнародну мережу досвідчених вчителів-носіїв мови та багатомовних викладачів, консультантів, фахівців з міжкультурних тренінгів та перекладачів з відомих установ, які мають високу мотивацію та відповідні свідоцтва у їхній сфері діяльності. Всі наші спеціалісти мають вищу освіту та пройшли тестування на профпридатність.

questions

Питання та відповіді

Маєте запитання? Отримайте відповіді від співробітників школи і попередніх студентів.

Ask a question
Показати ціни