D&R Native English

Diagonal Paraguay 458, Santiago, Región Metropolitana, Santiago, Chile
courses

Курси мови

Англійську
school
have-questions

Маєте запитання?

Запит інформації
owner

Ви маєте відношення до D&R Native English?

If you own or manage D&R Native English, register now for free tools to enhance your listing, attract new reviews, and respond to reviewers.

Manage my school profile »
photos

Фото

  • D&R Native English 1/3
  • D&R Native English 2/3
  • D&R Native English 3/3
map

Карта

Diagonal Paraguay 458, Santiago, Región Metropolitana
Santiago

Chile

Розташування

"D & R Native English" - це школа англійської мови в Сантьяго, Чилі. Школа пропонує курси англійської мови для студентів, які хочуть поліпшити свої навички спілкування, письма та читання англійською мовою.

Школа "Native English" має риси британо-чилійської самобутності, оскільки мають місце особисті зв'язки з даними культурами і мовами. Це дозволило нам встановити довірчі і тісні відносини з нашими студентами, що дає нам змогу пропонувати їм конкретні рішення та відповіді.

Ми вирішили створити "Native English" після 10 років занять в різних компаніях і установах, таких як "AFP Habitat", "Universidad Adolfo Ibañez", "D & S / Walmart Chile", "Emasa / Bosch", "IMS Chile", "Metso Chile", "Deutsche Bank" і "Banco de Chile". Наша головна мета - запропонувати такий же стандарт для широкого загалу, але в менш формальній обстановці, яка дає нам більше свободи для вирішення різних питань і тем. Ми, вчителі та директори "Native English", хочемо побудувати довірчі відносини зі студентами, працюючи безпосередньо з кожним із них і надаючи їм серйозний та професійний сервіс.

questions

Питання та відповіді

Маєте запитання? Отримайте відповіді від співробітників школи і попередніх студентів.

Ask a question