Conseil scolaire catholique Providence

7515 promenade Forest Glade, N8T 3P5,, Windsor, Ontario, Canada
courses

Всі курси

Conseil scolaire catholique Providence пропонує наступні типи курсів:

починається о
288622 ₴
school
photos

Фото

  • Інше 1/2
  • Будівництво Conseil scolaire catholique Providence 2/2
visa

Допомога в отриманні візи

Ми не можемо подавати заявку на візу від імені студентів. Однак, школа може надати вам всі документи, необхідні для підтримки вашої візи.

Повідомлення про прийняття буде надіслано вам поштою без будь-яких додаткових витрат з вашого боку.

Авіаквитки і трансфери

Please note that we do not book flights for our students. If you are researching airfare costs, we recommend using Kayak.com, a search engine that lets you compare flight options from your home country to Віндзор based on your budget, schedule and preferences.

Страхування подорожей

Навчання за кордоном без зайвих переживань з медичним страхуванням та страхуванням особистих речей Language International. При бронюванні курсу з нами, Ви можете вибрати придбати міжнародний план страхування, який охоплює не тільки витрати на охорону вашого здоров'я, а й передбачає втрату ваших особистих речей. Ви повинні забронювати страхування заздалегідь, коли реєструєтесь.

Дізнайтеся більше про нашу схему страхування »

Читати більше...
map

Карта

7515 promenade Forest Glade, N8T 3P5,
Windsor
Ontario
Canada

Розташування

Католицька шкільна рада Провіденса обслуговує учнів, розподілених по території площею понад 28 819 км2, включаючи Віндзор-Ессекс, Чатем-Кент, Ламбтон/Сарнія, Лондон-Мідлсекс-Елгін, Вудсток/Оксфорд, Гурон-Перт і Грей-Брюс. Наша велика мережа з 23 початкових шкіл і 7 франкомовних католицьких середніх шкіл дозволяє більше 9600 учнів відчути себе частиною великої, захоплюючої франкомовної католицької шкільної спільноти і здобути першокласну освіту в багатому, справедливому і інклюзивному навчальному середовищі.

Система освіти Онтаріо вважається однією з кращих в світі; вона відповідає високим академічним стандартам, а персонал має високу кваліфікацію. З точки зору умов випуску, CSC Providence посіла друге місце серед всіх шкільних рад в провінції. На рівні середньої школи результати тестів учнів згідно з Бюро з якості та підзвітності в галузі освіти (EQAO) перевищували середній показник з математики на 85% (теоретичний рівень) і 90% (рівень володіння мовою).

На додаток до звичайної навчальної програми Онтаріо, в наших школах пропонуються різні програми, такі як міжнародний бакалавріат (IB), спеціалізовані програми з основних навичок, подвійні кредити, програми COOP і OYAP, академія хокейних навичок Канади, школи танців і волейболу. Крім того, школярам пропонується безліч позакласних заходів та навчальних занять, що дозволяє учням розвиватися інтелектуально, фізично і особистісно.

questions

Питання та відповіді

Маєте запитання? Отримайте відповіді від співробітників школи і попередніх студентів.

Ask a question
Показати ціни