Amistad Abroad

Amistad Abroad, Jacó, Puntarenas, Costa Rica
courses

Всі курси

Amistad Abroad пропонує наступні типи курсів:

починається о
22342 ₴
school
photos

Фото

  • Amistad Abroad 1/6
  • Amistad Abroad 2/6
  • Amistad Abroad 3/6
  • Amistad Abroad 4/6
  • Amistad Abroad 5/6
  • Amistad Abroad 6/6
visa

Допомога в отриманні візи

Ми не можемо подавати заявку на візу від імені студентів. Однак, школа може надати вам всі документи, необхідні для підтримки вашої візи.

Повідомлення про прийняття буде надіслано вам поштою без будь-яких додаткових витрат з вашого боку.

Авіаквитки і трансфери

Please note that we do not book flights for our students. If you are researching airfare costs, we recommend using Kayak.com, a search engine that lets you compare flight options from your home country to Джако based on your budget, schedule and preferences.

Страхування подорожей

Навчання за кордоном без зайвих переживань з медичним страхуванням та страхуванням особистих речей Language International. При бронюванні курсу з нами, Ви можете вибрати придбати міжнародний план страхування, який охоплює не тільки витрати на охорону вашого здоров'я, а й передбачає втрату ваших особистих речей. Ви повинні забронювати страхування заздалегідь, коли реєструєтесь.

Дізнайтеся більше про нашу схему страхування »

Читати більше...
map

Карта

Amistad Abroad
Jacó
Puntarenas
Costa Rica

Розташування

Ми знаходимося на прекрасній ділянці, що складається з 5 акрів в Ередіа. На території є шість зручно з'єднаних будівель, в яких знаходяться 10 класних кімнат, адміністративні приміщення і багато місця для навчання та відпочинку. Приватний заповідник Порросаті - це приватний американо-костариканський природний заповідник, і Іспанський інститут, розташований в Санта-Барбарі, Ередіа, всього в 5 хвилинах від історичного міста Барва.

Тихе і красиве місце Порросаті надає необмежені можливості для вивчення іспанської мови, вивчення природи, досліджень і відпочинку. Екомандрівники, мандрівники природознавства, студентські групи, спостерігачі за птахами, і студенти сільського господарства будуть в захваті від розмаїття флори і фауни, і видів діяльності, які ми пропонуємо. Кампус також включає в себе близько 50 різних видів місцевих дерев і рослин, більше 80 видів птахів і велику річку, що межує з власністю. Приватний заповідник, в якому розташований Інститут, є унікальним природним ресурсом, який був розроблений як сільська навчальна лабораторія. Ми вважаємо, що бізнес, розвиток і збереження повинні співіснувати разом, тому ми працюємо в рамках політики поваги до природи.

Всі учасники Amistad будуть підтримувати природу в її боротьбі. Цей екологічний підхід, який є частиною філософії Amistad, гармонує з фізичним середовищем нашого інституту. Учасники Amistad були частиною багатьох екологічних проектів з моменту заснування нашого інституту.
Концепція мовної установи, розробленої для пристосування і заохочення корисних відносин людей з тваринами і природою, унікальна. Демонстрація того, як можна побудувати установу, щоб люди жили в гармонії з природою і тваринами, важлива для всіх, хто дбає про землю і всіх її істот. Це було початкове бачення Інституту Amistad, який почав процес створення приватного заповідника Порросаті.
Інститут Amistad виявив необхідність розуміння, заохочення та інтеграції взаємодії між людьми, тваринами і природним середовищем, щоб вони стали природними частинами наших установ; тим самим покращуючи здоров'я людини і зміцнюючи аргументи на користь збереження природного місця існування, відкриваючи при цьому наш кампус для нелюдських істот.

questions

Питання та відповіді

Маєте запитання? Отримайте відповіді від співробітників школи і попередніх студентів.

Ask a question
Показати ціни