Найкращі мовні школи в Болоньї в 2024 році (від 12281 ₴)

Нещодавно розглянули школи італійської мови в Болоньї

Madrelingua

Досвід у Madrelingua був чудовим, чудові вчителі, розташування, однокласники, діяльність. Моя мета полягала в тому, щоб за один тиждень (тривалість моєї мовної програми) бути в змозі бути зрозумілими місцевим людям і зрозуміти принципи... more

Madrelingua

Навчання було дуже хорошим. Вчителі були дуже доброзичливими, підбадьорливими та професійними. Я був у невеликій групі всього з чотирьох студентів. Перша частина дня була зосереджена на граматиці, тоді як у другій половині дня все було присвячено... more


Італійську ТИПИ КУРСІВ

Який саме тип курсу італійську мови ви шукаєте?

Загальний

Загальні курси італійської мови

Загальні курси італійської мови для дорослих, які хочуть покращити своє мовлення, сприйняття на слух, читання та писання італійську мовою. Більшість курсів для дорослих від 16 років. 2 - 48-тижневі інтенсивний курси доступні. Більшість курсів - в середньому 30 уроків на тиждень.

Підготовка до іспиту

Підготовчі курси до тесту з італійської мови

Курси з підготовки до тесту з італійську мови призначені для студентів, які хочуть підготуватися до тесту зі знання італійську мови для поліпшення перспектив працевлаштування або вступу до університету.

Бізнес

Бізнес курси італійської мови

Персональні бізнес-уроки італійської мови для ділових людей і професіоналів, які хочуть вивчати італійську мову як можна швидше з орієнтованими уроками та приватним вчителем італійської мови.

За спеціальністю

Курси італійської мови за спеціальністю

Спеціальні курси італійської мови для тих, хто хоче вивчати італійську мову і взяти участь у заходах, таких як спорт, мистецтво, продукти харчування та багато іншого.