Найкращі мовні школи в Бордо в 2024 році (від 10462 ₴)

Нещодавно розглянули школи французької мови в Бордо

Newdeal Institut de Français

Так, весь досвід був грандіозним, усі вчителі були досить приємними, як і будинок, не звертаючи уваги на те, що я не міг робити жодної додаткової програми, але місто загалом було дуже гарне. Зухвально рекомендував би 10/10. more

Newdeal Institut de Français

Обидва мої вчителі були чудовими, незважаючи на те, що вони були обтяжені помітним діапазоном навичок, доки класи не були реорганізовані. Більша частина моїх курсів була з Nas, який робить вивчення мови веселим, цікавим і водночас повчальним, навіть... more


Французьку ТИПИ КУРСІВ

Який саме тип курсу французьку мови ви шукаєте?

Загальний

Загальні курси французької мови

Загальні курси французької мови для дорослих, які хочуть покращити своє мовлення, сприйняття на слух, читання та писання французьку мовою. Більшість курсів для дорослих від 16 років. 2 - 48-тижневі інтенсивний курси доступні. Більшість курсів - в середньому 30 уроків на тиждень.

Підготовка вчителів

Курси по підготовці вчителів французької мови

Курси для вчителів французької для викладачів, зацікавлених у викладанні французької мови за кордоном. Існує величезний попит на кваліфікованих викладачів французької мови по всьому світу та можливість працевлаштування майже в кожній країні по всьому світу.

За спеціальністю

Курси французької мови за спеціальністю

Спеціальні курси французької мови для тих, хто хоче вивчати французьку мову і взяти участь у заходах, таких як спорт, мистецтво, продукти харчування та багато іншого.