13 найкращих мовних шкіл в Токіо в 2024 році (від 14744 ₴)

Нещодавно розглянули школи японської мови в Токіо

Shinwa Foreign Language Academy

Мені дуже сподобався цей урок. Курс проходив через розділи 1-24 підручників minna no nihongo з тестами щотижня та фіналом на останньому тижні. Це також включає в себе робочі зошити з інтенсивної хірагани та катакани, а також книгу кандзі, яку ми... more

ISI Language School - Takadanobaba

Там не буде дивовижної кількості деталей, щоб заощадити, я був у школі тричі. Там були стіни, стеля, туалети, вчителі виглядали привітно й усміхалися, але я не розумів жодного слова, ось що. Житло було чудове. more


Японську ТИПИ КУРСІВ

Який саме тип курсу японську мови ви шукаєте?

Загальний

Загальні курси японської мови

Загальні курси японської мови для дорослих, які хочуть покращити своє мовлення, сприйняття на слух, читання та писання японську мовою. Більшість курсів для дорослих від 16 років. 2 - 48-тижневі інтенсивний курси доступні. Більшість курсів - в середньому 30 уроків на тиждень.

Підготовка до іспиту

Підготовчі курси до тесту з японської мови

Курси з підготовки до тесту з японську мови призначені для студентів, які хочуть підготуватися до тесту зі знання японську мови для поліпшення перспектив працевлаштування або вступу до університету.

Бізнес

Бізнес курси японської мови

Персональні бізнес-уроки японської мови для ділових людей і професіоналів, які хочуть вивчати японську мову як можна швидше з орієнтованими уроками та приватним вчителем японської мови.

За спеціальністю

Курси японської мови за спеціальністю

Спеціальні курси японської мови для тих, хто хоче вивчати японську мову і взяти участь у заходах, таких як спорт, мистецтво, продукти харчування та багато іншого.