Learning & Living at teacher´s house

different homestays, Berlin, Nuremberg, etc., Berlin, Germany
courses

Всі курси

Learning & Living at teacher´s house пропонує наступні типи курсів:

починається о
29549 ₴

починається о
37050 ₴

починається о
44324 ₴
school
photos

Фото

  • Learning & Living at teacher´s house 1/2
  • Learning & Living at teacher´s house 2/2
housing

Житло

VN пропонує наступні типи проживання:
homestay

Проживання в сім'ї - Одномісний номер - Сніданок, обід і вечеря

Не підтримується
щотижнево

Teacher´s house

Віковий діапазон: 14 - 40 років
Розташування: In the city center of Берлін
Тип помешкання: Проживання в сім'ї
Тип номера: Одномісний номер
Харчування: Сніданок, обід і вечеря
Послуги: Кухня, пральня, телефон, бездротовий доступ до Інтернету, безкоштовний інтернет, тВ-кімната, опалення, сад, і інше
Наявність: січень - грудень
День приїзду: неділя, в будь-який час
День від'їзду: Субота, в будь-який час
Не підтримується
Living and Learning at Teacher´s House.
The students, who have booked this program will stay in the single room at the teacher´s house. The full board (breakfast, lunch and dinner) is included in the price as well.
visa

Допомога в отриманні візи

Ми не можемо подавати заявку на візу від імені студентів. Однак, школа може надати вам всі документи, необхідні для підтримки вашої візи.

Повідомлення про зарахування буде надіслано на вашу домашню адресу безкоштовно. Якщо ви бажаєте отримати свої документи експрес доставкою, потрібно сплатити 70 € коли зареєструєтесь.

Авіаквитки і трансфери

Please note that we do not book flights for our students. If you are researching airfare costs, we recommend using Kayak.com, a search engine that lets you compare flight options from your home country to Берлін based on your budget, schedule and preferences.

Страхування подорожей

Навчання за кордоном без зайвих переживань з медичним страхуванням та страхуванням особистих речей Language International. При бронюванні курсу з нами, Ви можете вибрати придбати міжнародний план страхування, який охоплює не тільки витрати на охорону вашого здоров'я, а й передбачає втрату ваших особистих речей. Ви повинні забронювати страхування заздалегідь, коли реєструєтесь.

Дізнайтеся більше про нашу схему страхування »

Читати більше...
map

Карта

different homestays
Berlin, Nuremberg, etc.
Berlin
Germany

Розташування

Жити і вчити німецьку в будинку вчителя | Домашнє навчання

Програма повного занурення - це програма, що повністю залучає вас в мовне середовище, тому ви вивчаєте не тільки німецьку мову на уроках, а й поза заняттями. Приватна атмосфера спонукає вас неусвідомлено вільно говорити німецькою без будь-яких обмежень. Учитель буде інструктувати вас не тільки під час уроків, а й увесь інший час. У цій програмі ви рятуєтеся від щоденних поїздок до школи і зі школи та від спілкування з усіма учнями, що розмовляють вашою рідною мовою.

Це найкраща можливість отримати досвід проживання з особистим учителем і вчитися у нього. У деяких випадках ви можете бути поміщені в німецьку сім'ю, і до вас щодня приходиме учитель для проведення уроків. Перевага такої програми - прослуховування німецької мови з різних сторін. Це покращує ваше сприйняття мови на слух.

Після уроків процес навчання триває, адже ви братимете участь в повсякденних і громадських заходах сім'ї, в житті типової німецької родини як її повноцінний член. Таким чином, ви вивчаєте менталітет культури, що дає вам можливість відчути мову в її природному середовищі, аби ви «жили мовою».
Студенти можуть забронювати від 10 до 30 індивідуальних занять на тиждень з учителем протягом 1-12 тижнів.

questions

Питання та відповіді

Маєте запитання? Отримайте відповіді від співробітників школи і попередніх студентів.

Ask a question
Показати ціни