Найкращі мовні школи в Фукуоці в 2024 році (від 7219 ₴)

Нещодавно розглянули школи японської мови в Фукуоці

Meiji Academy - Japanese Language & Culture

Минулого літа я був студентом Мейдзі майже 3 місяці. Деякі з моїх улюблених спогадів у моєму житті виникли, коли я був у Японії; Вивчення японської мови та здатність її оволодіти до рівня спілкування були дуже складними, але досяжними. Я також... more

Meiji Academy - Japanese Language & Culture

Я був трохи занепокоєний, коли почав свій перший урок і дізнався, що мене включили в групу поглибленого рівня. Я пройшов тестування перед початком занять і залишив цілий розділ порожнім, тому що я ще не вивчив умовну форму, тому я був збентежений... more


Японську ТИПИ КУРСІВ

Який саме тип курсу японську мови ви шукаєте?

Загальний

Загальні курси японської мови

Загальні курси японської мови для дорослих, які хочуть покращити своє мовлення, сприйняття на слух, читання та писання японську мовою. Більшість курсів для дорослих від 16 років. 2 - 48-тижневі інтенсивний курси доступні. Більшість курсів - в середньому 30 уроків на тиждень.

Бізнес

Бізнес курси японської мови

Персональні бізнес-уроки японської мови для ділових людей і професіоналів, які хочуть вивчати японську мову як можна швидше з орієнтованими уроками та приватним вчителем японської мови.

За спеціальністю

Курси японської мови за спеціальністю

Спеціальні курси японської мови для тих, хто хоче вивчати японську мову і взяти участь у заходах, таких як спорт, мистецтво, продукти харчування та багато іншого.