8 найкращих мовних шкіл в Монпельє в 2024 році (від 6103 ₴)

Нещодавно розглянули школи французької мови в Монпельє

Alliance Française de Montpellier

Місто Монпельє – прекрасне місто, яке може багато запропонувати першим відвідувачам. Заняття проводились у гарній старій та чарівній будівлі. Іноді класи були надто переповнені, де було близько 13 учнів. Мене не повідомили, що мені потрібен... more

Institut Linguistique Adenet: Montpellier

Мій досвід роботи в ILA був позитивним, у нас була чудова група студентів і чудовий викладач. З COVID-19 виникли проблеми з кількістю людей у кімнаті, де не всі відчували себе комфортно. Я думаю, що можна було б трохи більше уваги приділяти безпеці... more


Французьку ТИПИ КУРСІВ

Який саме тип курсу французьку мови ви шукаєте?

Загальний

Загальні курси французької мови

Загальні курси французької мови для дорослих, які хочуть покращити своє мовлення, сприйняття на слух, читання та писання французьку мовою. Більшість курсів для дорослих від 16 років. 2 - 48-тижневі інтенсивний курси доступні. Більшість курсів - в середньому 30 уроків на тиждень.

Для дітей

Курси французької мови для дітей

Курси французької мови для дітей ідеально підходить для дітей віком від 4 до 12 років і підлітків від 13 до 18 років, які хочуть вчити французьку влітку. 4 - 8-тижневі курси для дітей доступні з червня по серпень.

Підготовка до іспиту

Підготовчі курси до тесту з французької мови

Курси з підготовки до тесту з французьку мови призначені для студентів, які хочуть підготуватися до тесту зі знання французьку мови для поліпшення перспектив працевлаштування або вступу до університету.

Бізнес

Бізнес курси французької мови

Персональні бізнес-уроки французької мови для ділових людей і професіоналів, які хочуть вивчати французьку мову як можна швидше з орієнтованими уроками та приватним вчителем французької мови.

Підготовка вчителів

Курси по підготовці вчителів французької мови

Курси для вчителів французької для викладачів, зацікавлених у викладанні французької мови за кордоном. Існує величезний попит на кваліфікованих викладачів французької мови по всьому світу та можливість працевлаштування майже в кожній країні по всьому світу.

За спеціальністю

Курси французької мови за спеціальністю

Спеціальні курси французької мови для тих, хто хоче вивчати французьку мову і взяти участь у заходах, таких як спорт, мистецтво, продукти харчування та багато іншого.