6 найкращих мовних шкіл в Гейдельберзі в 2024 році (від 4503 ₴)

Нещодавно розглянули школи німецької мови в Гейдельберзі

Alpha Aktiv Language Academy

Чудове розташування, у центрі Гейдельберга. У класі було добре освітлення та вентиляція. Наша вчителька була чудова, дуже хороший педагог. Атмосфера в класі була дуже легкою завдяки тому, що Міріам була такою легкою та радісною. Вам не потрібно було... more

F+U Academy of Languages Heidelberg

Вчителі були чудові, я багато чому навчився, познайомився з людьми з усього світу. Якщо я маю сказати негативно, можливо, ми кілька разів змінювали клас і вчителя, тому навчання було трохи перервано, але був серпень, тож я думаю, що це нормально з... more


Німецьку ТИПИ КУРСІВ

Який саме тип курсу німецьку мови ви шукаєте?

Загальний

Загальні курси німецької мови

Загальні курси німецької мови для дорослих, які хочуть покращити своє мовлення, сприйняття на слух, читання та писання німецьку мовою. Більшість курсів для дорослих від 16 років. 2 - 48-тижневі інтенсивний курси доступні. Більшість курсів - в середньому 30 уроків на тиждень.

Для дітей

Курси німецької мови для дітей

Курси німецької мови для дітей ідеально підходить для дітей віком від 4 до 12 років і підлітків від 13 до 18 років, які хочуть вчити німецьку влітку. 4 - 8-тижневі курси для дітей доступні з червня по серпень.

Підготовка до іспиту

Підготовчі курси до тесту з німецької мови

Курси з підготовки до тесту з німецьку мови призначені для студентів, які хочуть підготуватися до тесту зі знання німецьку мови для поліпшення перспектив працевлаштування або вступу до університету.

Бізнес

Бізнес курси німецької мови

Персональні бізнес-уроки німецької мови для ділових людей і професіоналів, які хочуть вивчати німецьку мову як можна швидше з орієнтованими уроками та приватним вчителем німецької мови.

Підготовка вчителів

Курси по підготовці вчителів німецької мови

Курси для вчителів німецької для викладачів, зацікавлених у викладанні німецької мови за кордоном. Існує величезний попит на кваліфікованих викладачів німецької мови по всьому світу та можливість працевлаштування майже в кожній країні по всьому світу.

Професійні

Професійні курси німецької мови

Професійні курси німецької мови для професіоналів, які хочуть вивчати німецьку мову в конкретних областях, таких як бізнес, медицина, юриспруденція, авіація та гостинність.

Освіта і робота

Програми з німецької мови про роботу та навчання

Програми робота-навчання, для дорослих, які хочуть вивчити німецьку мову і отримати досвід роботи за фахом одночасно.

За спеціальністю

Курси німецької мови за спеціальністю

Спеціальні курси німецької мови для тих, хто хоче вивчати німецьку мову і взяти участь у заходах, таких як спорт, мистецтво, продукти харчування та багато іншого.