ELS Language Centers: New York Manhattan

1855 Broadway, New York, NY 10023, USA
courses

Всі курси

Спеціальна пропозиція

7604 ₴ discount for all courses and accommodations from 12-52 weeks Show details »

ELS Language Centers: New York Manhattan пропонує наступні типи курсів:

починається о
41082 ₴

починається о
42349 ₴

починається о
52910 ₴
school
photos

Фото

  • City of Нью-Йорк 1/4
  • City of Нью-Йорк 2/4
  • City of Нью-Йорк 3/4
  • Студенти ELS Language Centers: New York Manhattan 4/4
housing

Житло

ELS пропонує наступні типи проживання:
homestay

Проживання в сім'ї - Одномісний номер - Сніданок

15841 ₴
щотижнево

Homestay Single-person room - Breakfast only

Віковий діапазон: 18 років і старші
Розташування: Outside the city center of Нью-Йорк
Тип помешкання: Проживання в сім'ї
Тип номера: Одномісний номер
Харчування: Сніданок (7 разів на тиждень)
Наявність: січень - грудень
День приїзду: неділя, в будь-який час
День від'їзду: Субота, в будь-який час
15841 ₴
Our homestays are located in trendy neighborhoods of Queens, Brooklyn, and Staten Island. Hosts will provide continental breakfast and other meals can be purchased in local delicatessens and restaurants. Homestays are conveniently located within walking distance to area subway and bus stations providing easy access to ELS Manhattan.
visa

Допомога в отриманні візи

Ми не можемо подавати заявку на візу від імені студентів. Однак, школа може надати вам всі документи, необхідні для підтримки вашої візи.

Якщо ви навчаєтесь повний робочий день в США більше 18 годин на тиждень, ви отримаєте I-20, яку необхідно представити посольству США разом з вашою F-1 студентською візою. I-20 має номер відстеження SEVIS . Студенти, що бажають подати заяву на отримання студентської візи повинні сплатити збір SEVIS он-лайн до візиту в посольство або консульство США на візову інтерв'ю.

Ваша I-20 буде надіслана на вашу домашню адресу безкоштовно. Якщо ви бажаєте отримати свої документи експрес доставкою, потрібно сплатити $110 коли зареєструєтесь.

Зверніть увану, що закони США дозволяють видавати візу I-20 тільки тим студентам, які мають намір проводити повний робочий день вивчаючи англійську мову. Закон США не дозволяє студентам навчатися неповний робочий день з студентською візою F-1. Якщо ви навчаєтесь менше, ніж 18 годин на тиждень, вам потрібно самостійно подаватись на гостьову візу (B1/B2).

Дізнайтеся більше про отримання американської студентської візи »

Авіаквитки і трансфери

Найближчий аеропорт до школи це John F Kennedy International Airport (JFK).

Школа пропонує послугу зустрічі в аеропорту. Якщо ви хочете, щоб ваз забрали, повідомте нам інформацію про рейс та дату прибуття. Ціна трансферу з John F Kennedy International Airport в одну сторону становить $160. Ви повинні забронювати трансфер заздалегідь, після реєстрації.

Please note that we do not book flights for our students. If you are researching airfare costs, we recommend using Kayak.com, a search engine that lets you compare flight options from your home country to Нью-Йорк based on your budget, schedule and preferences.

Страхування подорожей

Навчання за кордоном без зайвих переживань з медичним страхуванням та страхуванням особистих речей Language International. При бронюванні курсу з нами, Ви можете вибрати придбати міжнародний план страхування, який охоплює не тільки витрати на охорону вашого здоров'я, а й передбачає втрату ваших особистих речей. Ви повинні забронювати страхування заздалегідь, коли реєструєтесь.

Дізнайтеся більше про нашу схему страхування »

Читати більше...
map

Карта

1855 Broadway
New York
NY 10023
USA

Розташування

Розташована у міському кампусі Університету Адельфі в сучасному офісному будинку Манхеттена, мовна школа ELS / Manhattan межує з Tribeca і модним торговим районом Сохо. Розташована лише у декількох кварталах від Чайнатаун ​​і Грінвіч Віллідж,школа ELS пропонує студентам доступ до таких культурних ресурсів, як мистецтво, театр, розваги, їдальні та роздрібні магазини. Культурне багатство та творчість околиці мовної школи ELS можна відчути лише у найбільшому та найрізноманітнішому місті Америки.

Визначні пам'ятки

Культурні та історичні пам'ятки світового класу, магазини, ресторани та нічні клуби Нью-Йорку.
Екскурсії по вихідним до Філадельфії, Бостона, Вашингтона, Канади. Гори та пляжі в межах легкої досяжності по вихідних днях або для одноденних поїздок.

Місцеві перевезення

У Нью-Йорку є відмінні системи поїздів, метро та автобусів. Головна лінія метрополітену, розташована прямо під будівлею, в якій розміщується мовна школа ELS, доставляє студентів до більшості районів міста. Студенти отримують безкоштовні карти метро і автобусів. Вартість проїзду в метро / автобусі становить 2,5 долара за поїздку.

7-денні необмежені картки метро коштують $ 29, але більшість студентів користуються перевагами зручної 30-денної необмеженої картки метро за $ 104 яку можна використовувати як у метро, ​​так і на міських автобусах.

questions

Питання та відповіді

Маєте запитання? Отримайте відповіді від співробітників школи і попередніх студентів.

Ask a question

"Can a student enrol on a course but organise their own accommodation?"

Dyan Test, сутдент з США
Oliver Rizzo, ELS Language Centers school representative (Student Services Coordinator Housing & Airport Pickup A Centers)

Yes this is possible.

Чи було це корисно? Так

"Can a student have homestay B&B instead of the standard package of accommodation with half-board?"

Oliver Rizzo, ELS Language Centers school representative (Student Services Coordinator Housing & Airport Pickup A Centers)

Unfortunately the homestay packages are non-negotiable.

Чи було це корисно? Так
Показати ціни