Coast Education

Downside School, Bath, England BA3 4RJ, UK
courses

Всі курси

Coast Education пропонує наступні типи курсів:

починається о
124984 ₴
school
photos

Фото

  • Coast Education 1/9
  • Coast Education 2/9
  • Coast Education 3/9
  • Coast Education 4/9
  • Coast Education 5/9
  • Coast Education 6/9
  • Coast Education 7/9
  • Гуртожиток запропонований Coast Education 8/9
  • Coast Education 9/9
housing

Житло

Coast Education пропонує наступні типи проживання:
student-residence

Гуртожиток - кімната на чотирьох - Сніданок, обід і вечеря

Не підтримується
щотижнево

Student residence (on-campus) - 4-person shared room - Breakfast, lunch, and dinner

Віковий діапазон: 9 - 17 років
Адреса: Holmbury St Mary, Dorking, Surrey RH5 6LQ, United Kingdom
Розташування: Belmont Prep School
Тип помешкання: Гуртожиток (на кампусі)
Тип номера: кімната на чотирьох
Харчування: Сніданок, обід і вечеря (1 їжа на тиждень)
Послуги: Кухня, пральня, комп'ютери, безкоштовний інтернет, килимове покриття, паркет, опалення, цілодобовий консьєрж, сад, і інше
Наявність: 16 лип 2018 - 13 сер 2018
День приїзду: Понеділок, після 11:00
День від'їзду: Понеділок, до 04:00
Не підтримується
Our Belmont Campus is our 'Harry Potter' Campus. Set in a stunning 65 acres of woodland, the school is the old family home of the famous Waterhouse family, founders of PWC. The House boasts charm and beauty, with History throughout the building.

Facilities include a heated outdoor swimming pool, tennis courts, volleyball courts, a full sized multi-purpose sports hall, an on-site Dining Hall, and top of the range classrooms.

All students live in the House, meaning we have a real family feel to our programmes. Students sleep in the dorms, with classrooms only one floor away for workshops, and all site are on site 24 hours a day to ensure the safety and well-being of all children.

This campus is truly magical, and it often fills up quickly due to its popular style.
visa

Допомога в отриманні візи

Ми не можемо подавати заявку на візу від імені студентів. Однак, школа може надати вам всі документи, необхідні для підтримки вашої візи.

Якщо ви навчаєтесь у Великобританії понад 11 місяців, ви отримаєте ідентифікаційний номер, так зване Підтвердження про Зарахування на Навчання (CAS), який вам потрібно представити посольству Великобританії разом з Генеральним додатком Судентської Візи. Студенти, які успішно забронювали мовний курс і виплатили всі необхідні збори будуть отримувати CAS від . Будь ласка, зверніть увагу, закон Великобританії передбачає, що CAS може бути видано тільки тим студентам, які мають намір продовжувати вивчення англійської мови більше 11 місяців.

Якщо ви навчаєтесь у Великобританії протягом 11 місяців або менше, ви повинні подати заявку на спеціальну гостьову візу, як називається студентською гостьовою візою. Будучи студентом-гостем, ви не зможете працювати неповний робочий день під час навчання. Якщо ви плануєте вчитися у Великобританії протягом 11 місяців або менше, запрошення буде безкоштовно надіслано на вашу домашню адресу поштою. Якщо ви хочете отримати ваші документи експрес доставкою, потрібно сплатити £ 20 при реєстрації.

Дізнайтеся більше про отримання британської візи »

Авіаквитки і трансфери

Please note that we do not book flights for our students. If you are researching airfare costs, we recommend using Kayak.com, a search engine that lets you compare flight options from your home country to Ванна based on your budget, schedule and preferences.

Страхування подорожей

Навчання за кордоном без зайвих переживань з медичним страхуванням та страхуванням особистих речей Language International. При бронюванні курсу з нами, Ви можете вибрати придбати міжнародний план страхування, який охоплює не тільки витрати на охорону вашого здоров'я, а й передбачає втрату ваших особистих речей. Ви повинні забронювати страхування заздалегідь, коли реєструєтесь.

Дізнайтеся більше про нашу схему страхування »

Читати більше...
map

Карта

Downside School
Bath
England BA3 4RJ
UK

Розташування

Наш кампус Белмонт розташований в одній з британських «областей видатної краси». Розташована на 65 акрах лісу школа розміщена в одному з найбезпечніших районів країни. У 30 хвилинах від лондонського Гатвіка і в 60 хвилинах від лондонського аеропорту Хітроу, ми легко доступні з обох аеропортів і надаємо звідти безкоштовний трансфер.

Всього в 45 хвилинах їзди від Лондона, всі наші одноденні поїздки проводяться на приватному автобусі або мікроавтобусі з мінімальним часом в дорозі. Усі вхідні квитки включені, що робить відвідування Букінгемського палацу, Віндзорського замку, Оксфордського університету та стадіону ФК "Челсі" веселою розвагою, з варіантами для всіх студентів.

Ми пишаємося наявністю об'єктів світового класу у всіх наших кампусах, і Белмонт не є винятком. З тенісними кортами, відкритим басейном з підігрівом, повнорозмірним спортивним залом, лісами для пригодницьких занять, а також головною будівлею для уроків, семінарів, відпочинку і сну, школа ідеально підходить для пам'ятного літа!

Хоч ми і знаходимося в одному з найбезпечніших сіл в Великобританії, школа повністю охоронювана вночі, і весь персонал з найвищою кваліфікацією навчений, щоб забезпечити безпеку кожної дитини.

questions

Питання та відповіді

Маєте запитання? Отримайте відповіді від співробітників школи і попередніх студентів.

Ask a question
Показати ціни