6 найкращих мовних шкіл в Ліоні в 2024 році (від 2241 ₴)

Нещодавно розглянули школи французької мови в Ліоні

ALPADIA - Language Schools Lyon

Мені дуже сподобалось перебування в Ліоні. Це було дуже корисно, і я багато чому навчився, а заклади були хорошими. Було багато можливостей поїсти в обід. Шкільні заходи також були дуже веселими, і Ліон має багато заходів, тому він був ідеальним для... more

ALPADIA - Language Schools Lyon

Я любив вчителі і навколишнього середовища з однокласниками в школі.Навчання було добре підтримується і був мотивації.Матеріал була адекватною в класі. Дошку та відео, які були використані роботи були дуже цікавими. Школа не хотіли змінити розклад... more


Французьку ТИПИ КУРСІВ

Який саме тип курсу французьку мови ви шукаєте?

Загальний

Загальні курси французької мови

Загальні курси французької мови для дорослих, які хочуть покращити своє мовлення, сприйняття на слух, читання та писання французьку мовою. Більшість курсів для дорослих від 16 років. 2 - 48-тижневі інтенсивний курси доступні. Більшість курсів - в середньому 30 уроків на тиждень.

Підготовка до іспиту

Підготовчі курси до тесту з французької мови

Курси з підготовки до тесту з французьку мови призначені для студентів, які хочуть підготуватися до тесту зі знання французьку мови для поліпшення перспектив працевлаштування або вступу до університету.

Освіта і робота

Програми з французької мови про роботу та навчання

Програми робота-навчання, для дорослих, які хочуть вивчити французьку мову і отримати досвід роботи за фахом одночасно.

За спеціальністю

Курси французької мови за спеціальністю

Спеціальні курси французької мови для тих, хто хоче вивчати французьку мову і взяти участь у заходах, таких як спорт, мистецтво, продукти харчування та багато іншого.

Університет