Kensington Park School

40-44 Bark Place, London, W2WAT, UK
courses

Всі курси

Kensington Park School пропонує наступні типи курсів:

починається о
179819 ₴
school
visa

Допомога в отриманні візи

Ми не можемо подавати заявку на візу від імені студентів. Однак, школа може надати вам всі документи, необхідні для підтримки вашої візи.

Якщо ви навчаєтесь у Великобританії понад 11 місяців, ви отримаєте ідентифікаційний номер, так зване Підтвердження про Зарахування на Навчання (CAS), який вам потрібно представити посольству Великобританії разом з Генеральним додатком Судентської Візи. Студенти, які успішно забронювали мовний курс і виплатили всі необхідні збори будуть отримувати CAS від KPS. Будь ласка, зверніть увагу, закон Великобританії передбачає, що CAS може бути видано тільки тим студентам, які мають намір продовжувати вивчення англійської мови більше 11 місяців.

Якщо ви навчаєтесь у Великобританії протягом 11 місяців або менше, ви повинні подати заявку на спеціальну гостьову візу, як називається студентською гостьовою візою. Будучи студентом-гостем, ви не зможете працювати неповний робочий день під час навчання. Якщо ви плануєте вчитися у Великобританії протягом 11 місяців або менше, запрошення буде безкоштовно надіслано на вашу домашню адресу поштою. Якщо ви хочете отримати ваші документи експрес доставкою, потрібно сплатити £ 50 при реєстрації.

Дізнайтеся більше про отримання британської візи »

Авіаквитки і трансфери

Please note that we do not book flights for our students. If you are researching airfare costs, we recommend using Kayak.com, a search engine that lets you compare flight options from your home country to Лондон based on your budget, schedule and preferences.

Страхування подорожей

Навчання за кордоном без зайвих переживань з медичним страхуванням та страхуванням особистих речей Language International. При бронюванні курсу з нами, Ви можете вибрати придбати міжнародний план страхування, який охоплює не тільки витрати на охорону вашого здоров'я, а й передбачає втрату ваших особистих речей. Ви повинні забронювати страхування заздалегідь, коли реєструєтесь.

Дізнайтеся більше про нашу схему страхування »

Читати більше...
map

Карта

40-44 Bark Place
London
W2WAT
UK

Розташування

Яскраві і космополітичні Челсі та Фулхем мають все: бутики, всесвітньо відомі ресторани, кращі спортивні стадіони та зелені парки.

Сучасні будівлі коледжу розташовані всього в декількох хвилинах ходьби від станції метро Fulham Broadway на лінії District Line. Межуючи з Кенсінгтоном і Белгравією на півночі і з Темзою на півдні, це один з найбільш ексклюзивних і безпечних житлових районів столиці.

Популярні торгові і громадські райони Найтсбрідж і Слоун-Сквер знаходяться неподалік, як і відкриті зелені насадження навколо Парсонс-Грін і Eel Brook Common. Футбольні клуби Прем'єр-ліги "Челсі" і "Фулхем" мають свої домашні стадіони в районі Фулхема.

Бродвей має чудовий вибір магазинів, кафе і ресторанів, а також кінотеатр з дев'ятьма екранами і добре обладнаний клуб здоров'я.

Kings Road

King's Road, синонім музики і моди з 1960-х років і одна з наймодніших торгових вулиць у світі, буквально за рогом. Вона сповнена незалежних магазинів одягу та бутиків, які належать як початківцям, так і визнаним дизайнерам, а також світовим модним брендам. Багато всесвітньо відомих художників і письменників жили і працювали в цьому районі, а в галереї Саатчі, розташованої недалеко від Слоун-сквер, проводяться виставки сучасного міжнародного мистецтва.

Місця для відвідування навколо Челсі і Фулхема:

• Галерея Саатчі

• Музей національної армії

• Королівська лікарня, Челсі

• Фізичний сад Челсі

• Будинок Карлайла

• Будинок Оскара Уайльда

• Стемфорд Бридж - будинок футбольного клубу "Челсі"

• Крейвен Коттедж - будинок футбольного клубу "Фулхем"

questions

Питання та відповіді

Маєте запитання? Отримайте відповіді від співробітників школи і попередніх студентів.

Ask a question
Показати ціни