6 найкращих мовних шкіл !in Lisbon в 2024 році (від 1494 ₴)

Нещодавно розглянули школи португальської мови !in Lisbon

CIAL Centro de Linguas

Все було чудово, починаючи від школи, вчителів та їх уроків. Завжди нам весело і посміхаючись, я багато чого навчився і досяг свого рівня А2, навіть якщо раніше ніколи не вивчав португальську. Мабуть, єдине, що іноді мені не сподобалось, - це... more

Portuguese Connection Language School

Вчителі хороші, а розташування та зручності дуже зручні. Я був задоволений домовленостями в сім'ї. more


Португальську ТИПИ КУРСІВ

Який саме тип курсу португальську мови ви шукаєте?

Загальний

Загальні курси португальської мови

Загальні курси португальської мови для дорослих, які хочуть покращити своє мовлення, сприйняття на слух, читання та писання португальську мовою. Більшість курсів для дорослих від 16 років. 2 - 48-тижневі інтенсивний курси доступні. Більшість курсів - в середньому 30 уроків на тиждень.

Підготовка вчителів

Курси по підготовці вчителів португальської мови

Курси для вчителів португальської для викладачів, зацікавлених у викладанні португальської мови за кордоном. Існує величезний попит на кваліфікованих викладачів португальської мови по всьому світу та можливість працевлаштування майже в кожній країні по всьому світу.

Освіта і робота

Програми з португальської мови про роботу та навчання

Програми робота-навчання, для дорослих, які хочуть вивчити португальську мову і отримати досвід роботи за фахом одночасно.

За спеціальністю

Курси португальської мови за спеціальністю

Спеціальні курси португальської мови для тих, хто хоче вивчати португальську мову і взяти участь у заходах, таких як спорт, мистецтво, продукти харчування та багато іншого.