9 найкращих мовних шкіл в Римі в 2024 році (від 2001 ₴)

Нещодавно розглянули школи італійської мови в Римі

Scuola Leonardo da Vinci

У перший день я прийшов до школи о 09:00 (оскільки мене заздалегідь повідомили, що мої заняття будуть вранці) лише для того, щоб дізнатися, що мені немає місця в жодній групі, оскільки вони не t оцінюйте мій тест на розміщення. Я надіслав цей тест... more

Percorsi d'Italiano

Я взяв чотири дні інтенсивних уроків розмови середнього рівня з Джуліаною. Школа адаптувала розклад відповідно до моїх власних планів подорожей, що було дуже вдячно. Джуліана була одним із найкращих викладачів будь-якого предмету, яких я мав:... more


Італійську ТИПИ КУРСІВ

Який саме тип курсу італійську мови ви шукаєте?

Загальний

Загальні курси італійської мови

Загальні курси італійської мови для дорослих, які хочуть покращити своє мовлення, сприйняття на слух, читання та писання італійську мовою. Більшість курсів для дорослих від 16 років. 2 - 48-тижневі інтенсивний курси доступні. Більшість курсів - в середньому 30 уроків на тиждень.

Для дітей

Курси італійської мови для дітей

Курси італійської мови для дітей ідеально підходить для дітей віком від 4 до 12 років і підлітків від 13 до 18 років, які хочуть вчити італійську влітку. 4 - 8-тижневі курси для дітей доступні з червня по серпень.

Підготовка до іспиту

Підготовчі курси до тесту з італійської мови

Курси з підготовки до тесту з італійську мови призначені для студентів, які хочуть підготуватися до тесту зі знання італійську мови для поліпшення перспектив працевлаштування або вступу до університету.

Бізнес

Бізнес курси італійської мови

Персональні бізнес-уроки італійської мови для ділових людей і професіоналів, які хочуть вивчати італійську мову як можна швидше з орієнтованими уроками та приватним вчителем італійської мови.

Професійні

Професійні курси італійської мови

Професійні курси італійської мови для професіоналів, які хочуть вивчати італійську мову в конкретних областях, таких як бізнес, медицина, юриспруденція, авіація та гостинність.

За спеціальністю

Курси італійської мови за спеціальністю

Спеціальні курси італійської мови для тих, хто хоче вивчати італійську мову і взяти участь у заходах, таких як спорт, мистецтво, продукти харчування та багато іншого.