Найкращі мовні школи в Ріміні в 2024 році (від 10462 ₴)

Нещодавно розглянули школи італійської мови в Ріміні

Tiberius International

Я мав чудовий відпочинок у Tiberius International, хороші викладачі, Серена та Андреа, і чудова атмосфера з дуже доброзичливою власницею, Монікою. Мені сподобалася безкоштовна прогулянка містом з Андреа та можливість здійснити екскурсію з кількома... more


Італійську ТИПИ КУРСІВ

Який саме тип курсу італійську мови ви шукаєте?

Загальний

Загальні курси італійської мови

Загальні курси італійської мови для дорослих, які хочуть покращити своє мовлення, сприйняття на слух, читання та писання італійську мовою. Більшість курсів для дорослих від 16 років. 2 - 48-тижневі інтенсивний курси доступні. Більшість курсів - в середньому 30 уроків на тиждень.

Бізнес

Бізнес курси італійської мови

Персональні бізнес-уроки італійської мови для ділових людей і професіоналів, які хочуть вивчати італійську мову як можна швидше з орієнтованими уроками та приватним вчителем італійської мови.

Професійні

Професійні курси італійської мови

Професійні курси італійської мови для професіоналів, які хочуть вивчати італійську мову в конкретних областях, таких як бізнес, медицина, юриспруденція, авіація та гостинність.

За спеціальністю

Курси італійської мови за спеціальністю

Спеціальні курси італійської мови для тих, хто хоче вивчати італійську мову і взяти участь у заходах, таких як спорт, мистецтво, продукти харчування та багато іншого.