5 найкращих мовних шкіл в Палермо в 2024 році (від 5663 ₴)

Нещодавно розглянули школи італійської мови в Палермо

International House Sicily

Мені сподобався курс у International House на Сицилії. Розташування було дуже гарним. Курс був хорошим і грунтовним. Моя вчителька Бенедетта була дуже обізнаною та надихаючою. І вона була мила і привітна. Мені хотілося б більше розмови та... more

International House Sicily

Я провів тиждень занять в міжнародній школі. Прийом був нормальним. Розташування школи ідеальне, а умови школи чудові. Мені дуже хотілося говорити якомога більше. Навіть якщо вчитель був справді добрим, ми витратили тиждень, щоб проаналізувати... more


Італійську ТИПИ КУРСІВ

Який саме тип курсу італійську мови ви шукаєте?

Загальний

Загальні курси італійської мови

Загальні курси італійської мови для дорослих, які хочуть покращити своє мовлення, сприйняття на слух, читання та писання італійську мовою. Більшість курсів для дорослих від 16 років. 2 - 48-тижневі інтенсивний курси доступні. Більшість курсів - в середньому 30 уроків на тиждень.

Бізнес

Бізнес курси італійської мови

Персональні бізнес-уроки італійської мови для ділових людей і професіоналів, які хочуть вивчати італійську мову як можна швидше з орієнтованими уроками та приватним вчителем італійської мови.

За спеціальністю

Курси італійської мови за спеціальністю

Спеціальні курси італійської мови для тих, хто хоче вивчати італійську мову і взяти участь у заходах, таких як спорт, мистецтво, продукти харчування та багато іншого.