Найкращі мовні школи в Орбетелло в 2024 році (від 13538 ₴)

Нещодавно розглянули школи італійської мови в Орбетелло

OrbitLingua

Викладачі були сердечні, дружні та в цілому досвідчені, добре знаючи свою професію. Секретар школи був дуже ввічливим і корисним. Зустрічі студентів з усього світу були захоплюючими. more

OrbitLingua

Все в школі було дуже приємно і розміщення, приміщені було приємно і Центральної, досить голосно до 2 ранку. Школа є дуже мала, так важко знайти правильний клас для всіх. Тому я не можу судити про якість викладання. Але вони судимою в свої кошти,... more


Італійську ТИПИ КУРСІВ

Який саме тип курсу італійську мови ви шукаєте?

Загальний

Загальні курси італійської мови

Загальні курси італійської мови для дорослих, які хочуть покращити своє мовлення, сприйняття на слух, читання та писання італійську мовою. Більшість курсів для дорослих від 16 років. 2 - 48-тижневі інтенсивний курси доступні. Більшість курсів - в середньому 30 уроків на тиждень.

Для дітей

Курси італійської мови для дітей

Курси італійської мови для дітей ідеально підходить для дітей віком від 4 до 12 років і підлітків від 13 до 18 років, які хочуть вчити італійську влітку. 4 - 8-тижневі курси для дітей доступні з червня по серпень.

Підготовка до іспиту

Підготовчі курси до тесту з італійської мови

Курси з підготовки до тесту з італійську мови призначені для студентів, які хочуть підготуватися до тесту зі знання італійську мови для поліпшення перспектив працевлаштування або вступу до університету.