6 найкращих мовних шкіл в Афінах в 2024 році (від 1365 ₴)

Нещодавно розглянули школи грецької мови в Афінах

The Lamda Project

Я брав тиждень лише уроків грецької мови. Це було недостатньо, але це було дуже напружено. На цьому тижні у мене було двоє різних вчителів з різними особистостями, але двоє дуже енергійні. Курс був орієнтований на усну практику, і це було те,... more

The Lamda Project

Це був дуже позитивний досвід. Чуйний екіпаж, гарне розташування школи та інфраструктура, і, незважаючи на Ковіда, все працювало чудово. Програма з літератури, яка була спеціально розроблена, була справжньою привілеєю. Я насолоджувався кожною... more


Грецьку ТИПИ КУРСІВ

Який саме тип курсу грецьку мови ви шукаєте?

Загальний

Загальні курси грецької мови

Загальні курси грецької мови для дорослих, які хочуть покращити своє мовлення, сприйняття на слух, читання та писання грецьку мовою. Більшість курсів для дорослих від 16 років. 2 - 48-тижневі інтенсивний курси доступні. Більшість курсів - в середньому 30 уроків на тиждень.

Бізнес

Бізнес курси грецької мови

Персональні бізнес-уроки грецької мови для ділових людей і професіоналів, які хочуть вивчати грецьку мову як можна швидше з орієнтованими уроками та приватним вчителем грецької мови.

Освіта і робота

Програми з грецької мови про роботу та навчання

Програми робота-навчання, для дорослих, які хочуть вивчити грецьку мову і отримати досвід роботи за фахом одночасно.

За спеціальністю

Курси грецької мови за спеціальністю

Спеціальні курси грецької мови для тих, хто хоче вивчати грецьку мову і взяти участь у заходах, таких як спорт, мистецтво, продукти харчування та багато іншого.